Garanciáink

Minden terméket nemesacélból készítünk Magyarországon. 

Termékeink gyártásához csak kiváló minőségű kristálygyártó cégek termékeit használjuk: pl Swarovski, Preciosa. Mivel egyetlen cég sem képes kielégíteni azt a kristályalkatrész-választékot, mely a mi terveinkben szerepel , ezért döntöttünk úgy, hogy létrehozunk egy új márkát, a “Swanis®”-t. A “Swanis®” egyet jelent a több gyártótól beszerzett, válogatott, magas minőségű kristályokkal.
 

Gyártóként tudjuk, hogy a megbízhatóság mennyire fontos. Termékekre 1 éves garanciát vállalunk rendeltetésszerű használat mellett. A termék nem viseli jól a vegyszereket, illetve a magasabb hőmérsékletet.

Ha a rendelés összege meghaladja a 20000 Ft-ot, akkor a szállítást mi álljuk.

Ha már nem garanciális a terméked vagy akár nem Crysteel márkájú ékszerrel van gond, akkor is gyere bátran! Igyekszünk mindenre megoldást találni. Lézerhegesztővel mindenféle anyagot össze tudunk hegeszteni! Óriási készletünk van Swarovski Elements és 2021-től már sok más kiváló minőségű kristályokból, közvetlen importőrök vagyunk édesapámmal. 1-2 nap alatt igyekszünk megoldani a felmerülő problémákat.

A kedves vevő itt egy régebbi fülbevalót hozott be hozzánk, amiből kiestek a kristályok, elszíneződött, illetve letörtek darabok. Mi megoldottuk, és szép fehér kristályokkal megraktuk. Javítási idő 1 nap volt, 5000 Ft költséggel járt.

Kedves vásár hozott egy két régi kedvenc ékszert hogy javítsuk meg neki, illetve egy másik vásárló szeretett volna egyik medálból bross kitűzőt. Egy nap alatt megoldjuk mindkettőt. 

Ez csak egy példa, hogy ilyet is vállalunk: 2 damilos fűzött karkötőt hozott a hölgy, és nemesacél láncra átfűztük a gyöngyöket a vevő kérésére.
A költsége: 2300 Ft a lánc + 1000 Ft a munkadíj. Így összesen 3300 Ft-ba került, valamint 1 nap alatt elkészült.

Szeretnél egyedi ékszert készíttetni?

Ha egyedi szín kellene, akkor van, ahol színkódokat kínálunk fel, van, ahol linket raktunk. Ahol link van, ott (katt a linkre) majd a kőhelyeket kell kijelölni és beszínezni. Menteni ha elkészül, majd e-mailben elküldeni nekünk. Ellenőriznünk kell, hogy a kívánt elképzelés megoldható-e, majd bevisszük a rendszerbe, hogy rendelni lehessen, és úgy rendelésre legyártjuk. Ha ez nem lenne elég, akkor, ha a boltba bejöttök, akár ékszert is tervezhetünk. Utóbbi napokban erre is volt néhány példa. Crysteel ékszer hátuljára egyedi gravírozást is elkészítjük. Vagy egyedi képpel készíteni nyakláncot, dögcédulát, 20mm-es kulcstartót, 15mm-es karkötőt, 20mm-es karkötőt .

Egyre többen keresnek minket Swarovski ékszer javítással.

Akinek hasonló problémája lenne, nyugodtan jöjjön el hozzánk!

Sok mindent meg tudunk oldani.