A megrendelés lépései

Hogyan rendelj a Crysteelgyor-ről?

1. Termék kiválasztása:  A “Kosár” gombra való kattintással tudod az adott terméket kiválasztani és a kosaradba helyezni.

2. Kosár és Pénztár: Ha befejezted a vásárlást, a kosarad tartalmát a jobb felső sarokban található bevásárlókocsi ikonra kattintva tudod megtekinteni. A “Pénztár” gombra kattintva tudod a vásárlást lebonyolítani.

3. Vásárlói adatok: A “Pénztár” gombbal a Vásárlói információk oldalra jutsz. Itt a szállításhoz szükséges adatokat kell megadnod (email cím, név, postai cím és telefonszám). A kosarad tartalmát a jobb felső sarokban található bevásárlókocsi ikonra kattintva tudod módosítani.

4. Megrendelés elküldése: Ha kitöltötted a vásárlói információkat, a Felhasználási és Rendelési feltételeket elfogadtad a szöveg mellett található kis négyzet kipipálásával, a „Megrendelés elküldése” gombra kattintva tudod a kiválasztott terméket/termékeket megrendelni.

5. Fizetési mód: Direkt banki átutalással tudsz fizetni az alábbi számlaszámra: 59501053-16489534  ( MBH Bank), Mednyánszky Ádám Egyéni Vállalkozó névre. A rendelésed a fizetés beérkezése után kerül feldolgozásra.